gallery/schermafbeelding 2016-10-30 om 17.51.04
gallery/schermafbeelding 2016-10-30 om 19.20.48

Gaan en staan waar je maar wilt

 

De Gulliver 12.20 is een boot met uitgebreide mogelijkheden ten aanzien van gebruik en vaargebied.  Het IJsselmeer, de Nederlandse rivieren, de Franse kanalen, de Waddenzee of de grachten van Amsterdam? Het is allemaal mogelijk. En met een doorvaarthoogte van slechts 1.75 meter kan men ook in bruggenrijk Nederland lekker doorvaren.

 

Veiligheid

 

Gemak, comfort en veiligheid zijn de drie uitgangspunten die de Nederlandse jacht architect Van Oossanen voor ogen had bij het design van de Gulliver 12.20. Het schip wordt volledig in Nederland gebouwd en is CE B gecertificeerd.

De Gulliver 12.20 heeft ongekend goede vaareigenschappen en is eenvoudig te bedienen.  Onder alle omstandigheden is één persoon voldoende om het schip te manoeuvreren en af te meren.

 

Made in Holland

 

Wij bouwen geen schepen op voorraad, maar altijd op bestelling. Dat kan ook niet anders, want een boot is een investering waarvan men lang wil genieten. Dan moet alles natuurlijk ook helemaal naar wens van de eigenaar zijn en afgestemd op de persoonlijke smaak en voorkeuren.

De schepen worden volledig in Nederland gebouwd. Daarbij gaan we altijd voor kwaliteit: bij de keuze van de materialen, de afwerking, de vakmensen die het schip bouwen en natuurlijk de service die ook na de oplevering geboden wordt. Wij bouwen immers niet zomaar een schip, we bouwen úw schip.